To θέατρο της Πέμπτης

Πρώτη συνάντηση της ομάδας την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου.  

 

 

Έξω από κάθε θεραπευτικό στόχο και περισσότερο μέσα στα πλαίσια μίας θεατρόφιλης παρέας κινείται "το θέατρο της Πέμπτης".

Απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο και τη θεατρική λογοτεχνία, ανεξάρτητα από το αντικείμενο των σπουδών τους, της εργασίας τους, της ηλικίας ή του φύλου τους. Οι μόνοι που δεν μπορούν να συμμετέχουν είναι όσοι δουλεύουν θεραπευτικά μαζί μου ατομικά ή ομαδικά και βρίσκονται ακόμη σε θεραπεία.

Οι συναντήσεις αυτής της ομάδας θα γίνονται κάθε Πέμπτη στις 7.00 το βράδυ. Θα γίνεται ανάγνωση θεατρικών κειμένων και μία φορά το μήνα θα πηγαίνουμε σε μία θεατρική παράσταση.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ/φορά και θα καταβάλλεται εβδομαδιαίως. Καθένας μπορεί να έρχεται σε όποια συνάντηση επιθυμεί και σε όποια στιγμή του έτους το αποφασίσει. Ωστόσο, για να έρχεται μαζί μας σε θεατρική παράσταση θα πρέπει να έχει έρθει τουλάχιστον μία φορά σε θεατρική ανάγνωση ώστε να έχουμε γνωριστεί και να ανήκει στην θεατρική παρέα.

Θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με περισσότερο ή λιγότερο γνωστά θεατρικά κείμενα και να τα σχολιάσουμε. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις θα γνωρίσουμε Ελληνικά και παγκόσμια θεατρικά έργα κλασσικά και σύγχρονα.

Επίσης, καθώς θα είμαστε ομάδα, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε καλύτερη τιμή εισητηρίων σε θεατρικές παραστάσεις, μέσω του θεσμού-που υπάρχει στα περισσότερα θέατρα-του ομαδικού εισητηρίου.

Οι συναντήσεις θα συνοδεύονται από τσάι ή καφέ και άλλα εδέσματα, ωστόσο το κάπνισμα θα επιτρέπεται μόνο σε διάλειμμα και όχι στον χώρο της συνάντησης.



Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνεται τουλάχιστον τρεις μέρες (Δευτέρα) πριν την συνάντηση της θεατρικής παρέας της Πέμπτης. Σπεύσατε!

Δηλώσεις συμμετοχής: 2108064426.